StarOfService - nowy sposób na znajdowanie klientów
W dzisiejszych czasach nie ma nic za darmo - jeśli chcemy mieć biznes, który przynosi stabilne dochody, to bez klientów się nie obejdzie. Gdzie ich znaleźć?
2017-05-02, 12:00

W to miejsce wkracza StarOfService, nowa platforma łącząca ze sobą klientów wystawiających zlecenia z doświadczonymi fachowcami z ich okolicy.

Francuska platforma StarOfService to doskonałe, dodatkowe źródło przychodów dla firm i przedsiębiorców. Startup skupia się na maksymalnym ułatwianiu kontaktu pomiędzy klientem, który chce zlecić jakieś zadanie a fachowcem, który może się go podjąć. Dodatkowe źródło zleceń jest dosłownie na wyciągnięcie ręki!

Klienci publikują swoje zlecenia zupełnie za darmo, wystarczy że wypełnią przygotowany formularz dla jednej z ponad tysiąca dostępnych kategorii. Rejestracja na platformie jest całkowicie darmowa, również dla wykonawców. Fachowcy, po utworzeniu profilu, mogą dokładnie opisać swoje usługi, doświadczenie, a nawet pochwalić się swoimi umiejętnościami za pomocą zdjęć, nagrań czy filmów.

Wszystkie konta profesjonalistów są weryfikowane przez StarOfService, więc platforma jest bezpieczna w użyciu. Dodatkowo, klienci mogą wystawiać opinie na temat otrzymanych usług, które są potem publicznie widoczne - najsłabsze ogniwa na pewno będą miały problem aby się utrzymać w społeczności.

Aby odpowiedzieć na zlecenie klienta (czyli wysłać wstępną ofertę z szacunkową, niewiążącą wyceną i wiadomością prywatną), fachowiec korzysta z wewnętrznej waluty, kredytów StarOfService. Jeśli przypadnie do gustu klientowi, obie strony otrzymują komplet danych kontaktowych do siebie nawzajem i dalsza część współpracy przebiega już poza platformą.

StarOfService jest obecne w Polsce od 2016 roku, na świecie działa w kilkudziesięciu krajach. Ta i inne platformy są możliwe dzięki nowoczesnym technologiom, które wkraczają do naszego życia z korzyścią dla wszystkich. Klienci się cieszą łatwym dostępem do sprawdzonych fachowców w swojej okolicy, a lokalne biznesy nie muszą już dłużej narzekać na zbyt małą ilość zleceń.

StarOfService można znaleźć tutaj.